Bumane Cloud Massagestoel | Jaarbeurs Roeselare

Ontmoet Ons Team op de Jaarbeurs in Roeselare!

Waar te Vinden: Stand 354-353

Kom ons opzoeken op stand 354 - 353 en maak kennis met onze enthousiaste en deskundige teamleden. Ze staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u alles te vertellen over de voordelen van de Bumane Cloud Massagestoel.

 

Praktisch:

De 70ste Jaarbeurs Roeselare vindt plaats van woensdag 1 november tot en met zondag 12 november 2023.

De beurs is iedere dag geopend van 14 tot 19 uur. Op zondag 5 en 12 november openen de deuren reeds om 10 uur.

Expo Roeselare (Hallen):

Diksmuidsesteenweg 400, 8800 Roeselare

https://www.jaarbeursroeselare.be/ 

Wat te Verwachten: Exclusieve Aanbiedingen en Demonstraties

"Eerst zien, dan geloven."
Tijdens de Jaarbeurs zullen we exclusieve aanbiedingen hebben die u niet wilt missen. Profiteer van speciale prijzen en promoties op de Bumane Cloud Massagestoel. Daarnaast zullen we live demonstraties geven, zodat u de stoel in actie kunt zien en zelf kunt ervaren hoe ontspannend en effectief deze is. 

Maak een Afspraak met Ons Team

Wilt u graag een persoonlijke afspraak met ons team?

Neem dan contact met ons op via hello@bumane.be om uw bezoek te plannen. We staan klaar om u alle details te geven en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring heeft op de Jaarbeurs.

Volg Ons op Sociale Media voor Updates

Blijf op de hoogte van al het nieuws en updates over ons deelname aan de Jaarbeurs door ons te volgen op onze sociale media-kanalen. We zullen regelmatig berichten delen over onze activiteiten en speciale evenementen tijdens de beurs.

We kijken er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten op de Jaarbeurs in Roeselare. Samen kunnen we de voordelen van de Bumane Cloud Massagestoel ontdekken en uw welzijn naar een hoger niveau tillen.

Tot ziens op de Jaarbeurs in Roeselare!