Massagestoel Bumane Cloud

Verlicht Spier- en Gewrichtspijn

Ontdek de revolutionaire Bumane Cloud Massagestoel, ontworpen om spier- en gewrichtspijn effectief te verlichten.
Ervaar een geavanceerde en persoonlijke massage die diep doordringt en gericht is op specifieke probleemgebieden.

Focuspunten.

 • Diepgaande Massage

  De 3D-massagetechnologie past zich aan aan jouw lichaamsvorm en biedt een diepgaande en gepersonaliseerde massage-ervaring. Door de lichaamsherkenning kunnen we garanderen dat de Cloud Massagestoel de juiste punten zal vinden.
  Ontwikkeld om strakke spieren weer los te maken.

 • Automatische Programma's

  Om een diepe massage te mogen geven dien je een opleiding te volgen. Voor onze Massagetechnieken is dit niet anders. De verschillende technieken zijn ontwikkeld door experts. Ieder programma heeft zijn eigen focuspunt. Bijvoorbeeld Stretching.

  Kies uit 8 automatische programma's die zijn ontworpen voor specifieke behoeften, zoals rugpijn, nek- en schouderklachten, en meer.

 • Infrarood Verwarming

  Een fysieke massage is ook steeds met verwarmde olie en warme handen. Om dit zo sterk mogelijk na te bootsen voorzien we zetelverwarming.

  Dankzij de Infrarood verwarming over de volledige rug zorgt dit voor een betere doorbloeding aan de rug. Dit zorgt ervoor dat strakke spieren losser komen waardoor de massagetechnieken nog effectiever zijn.

  De massagestoel kan ook steeds gebruikt worden zonder Massage en enkel de verwarming.

  Genieten dus!

Klanten Ervaring.

Geloof ons niet, maar onze klanten.
De beste reclame is steeds de reclame van onze 350+ klanten in België en Nederland.

Schrijf zelf een leuke Review

Klant Ervaring: Chronische Pijn

"Een aanrader als je regelmatig pijn en/of stijve spieren hebt: de Bumane Cloud massagestoel. Deze masseert je hele lijf, van hoofd tot voeten en alles er tussenin! Diverse automatische programma's (=gaan zitten, knop drukken: genieten) maar ook handmatige instelling mogelijk om een specifieke zone (of je hele lijf) met draaiende, kloppende, trillende of duwende bewegingen te masseren. Met rollers onder de voeten en luchtkussens voor de benen en armen komt echt je hele lijf aan bod. Vrijblijvend mogen testen bij Bumane NL en vele vragen beantwoord gekregen. Het is een investering die zichzelf voor mij terugverdient: door deze stoel heb ik niet meer wekelijks een menselijke massage nodig om geen pijn te hebben."
- Ingrid S. 2023